چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نگاه‌کردن به عکس و فیلم هاى زنان فامیل

پرسش :

نگاه‌کردن به عکس و فیلم هاى زنان فامیل و آشنا که در آن بدون حجاب مشاهده مى شوند، چگونه است؟

پاسخ :
آیات عظام امام، تبریزى و نورى: اگر از زنانی‌اند که به حفظ حجاب شرعى پای‌بند هستند، نگاه کردن به عکس و فیلم آنان حرام است.

آیات عظام بهجت و فاضل: بنابر احتیاط واجب نگاه کردن به عکس و فیلم آنان، جایز نیست.

آیات عظام سیستانى، مکارم و وحید: اگر از زنانی‌اند که به حفظ حجاب شرعى پای‌بند هستند، بنابر احتیاط واجب نگاه کردن به عکس و فیلم آنان جایز نیست.

آیات عظام خامنه اى و صافى: نگاه کردن به عکس و فیلم آنان (به ویژه در مواردى که در معرض هتک و فساد باشند)، حرام است.

پرسش های مرتبط:

آیا دختر و پسر می توانند در حد صحبت کردن با هم محرم بشوند ؟

آیا نگاه به موهای زن نامحرم، از داخل آینه جایز است؟

حکم تماشای کشتی گیران و سایر ورزشکاران با بدن نیمه برهنه، از تلویزیون برای بانوان چگونه است؟