جمعه، 27 ارديبهشت 1398

ارتباط شغلى

پرسش :

آیا ارتباط صمیمى بین دختر و پسر در هنگام همکارى و یا میهمانى، اشکال دارد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام بهجت و صافى): دوستى بین دختر و پسر جایز نیست؛ چون ترس افتادن به گناه در میان است. اما ارتباط شغلى اگر باعث مفسده نشود و موازین شرع در آن رعایت گردد، اشکال ندارد.

آیات عظام بهجت و صافى: آرى، جایز نیست.

پرسش های مرتبط:
آیا بوسیدن و بغل کردن دختر بچه جایز است؟
آیا دست دادن با دختران نابالغ جایز است؟
اظهار دوستى به جنس مخالف در این حد که بگوید من تو را دوست دارم، چه حکمى دارد؟
آیا دانشجویان دختر و پسر مى توانند به طور مشترک، به اردوهاى تفریحى و سیاحتى مسافرت کنند؟
آیا در گفت وگوى زن و مرد نامحرم، فرقى بین گفت وگوى مستقیم و از راه دور (مانند اینترنت و تلفن) هست؟