شنبه، 25 خرداد 1398

عمل به وصیت میت

پرسش :

بعد از سی سال وصیتنامه‌ای از یک میت پیدا شد که نوشته بود مبلغ ده هزار تومان بابت نماز و روزه ام بدهید؛ سوال این است که آیا باید این مبلغ را به قیمت روز حساب کنیم یا مطابق قیمت سی سال پیش برای اجرای وصیت اقدام کنیم؟

پاسخ :
اگر مبلغ مذکور بیش از ثلث ترکه میت نبوده است، باید به مقداری که در زمان فوت انجام نماز و روزه ممکن بود ـ مثلا ده سال - اکنون نماز و روزه انجام دهند.

منبع: leader.ir