چهارشنبه، 26 تير 1398

عدم حرمت ازدواج با خواهر، مادر و دختر لواط دهنده در صورت شک در دخول

پرسش :

حضرت‏عالی در توضیح المسایل در مسأله 2405 فرموده‌‌اید: «مادر و خواهر و دختر پسری که لواط داده بر لواط کننده حرام است، اگر چه لواط کننده و لواط دهنده بالغ نباشند، ولی اگر گمان کند که دخول شده یا شک کند که دخول شده یا نه، بر او حرام نمی‌‏شود.» خواهشمندم در این مورد کمی توضیح دهید؟

پاسخ :
اگر معلوم است که دخول واقع شده ولو به کمتر از ختنه‏‌گاه، خواهر و مادر و دختر لواط دهنده بر فاعل، حرام ابدی است. و اگر شک در دخول حتی به مقدار مذکور باشد حرمت ثابت نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.