جمعه، 28 تير 1398

برگزاری نماز جماعت دوم در کنار نماز جماعت

پرسش :

اگر در نماز جماعت به خاطر تجوید و قرائت ناصحیح امام جماعت در گوشه ای از مسجد دو سه نفری به یک نفر دیگر اقتدا کنیم حکمش چیست؟

پاسخ :
این عمل اگر توهین به امام جماعت محسوب شود جایز نیست در ضمن توجه داشته باشید که به طور کلی ملاک صحت قرائت آن است که قواعد زبان عربی و ادای حروف به طوری باشد که اهل زبان عربی، آن را ادای آن حرف بدانند نه حرف دیگر و رعایت نکات و محسنات تجویدی و لهجه عربی لازم نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری