جمعه، 4 مرداد 1398

حکم تبدیل حیاط مسجد به واحد تجاری

پرسش :

لطفا پاسخ موارد ذیل را مرقوم فرمایید: ۱- حیاط مسجدی که معلوم نیست برای حیاط انشاء وقف شده و صیغه مخصوص جاری شده است یا نه، آیا احکام مسجد را دارد؟ ۲- آیا می‌توان در حیاط این مسجد مغازه‌ای جهت درآمد مسجد ساخت؟

پاسخ :
۱) اگر از طرق شرعی وقف ثابت نشده است، احکام مسجد را ندارد؛ بنابراین توقف جنب و حائض در آن اشکال ندارد.
۲) تبدیل حیاط مسجد به واحد تجاری - حتی در فرض سؤال - جایز نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری