پنجشنبه، 24 مرداد 1398

اقتداء به امام جماعتى که نماز وى طبق نظر مرجعش صحیح نیست

پرسش :

اگر نماز امام جماعت بر طبق نظر مرجع تقلید وى باطل باشد ولى نماز او بر طبق نظر مرجع تقلید مأموم صحیح باشد آیا مأموم مى تـواند بـه امام اقتدا کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه آن شخص یقین به بطلان نماز خود ندارد و نماز از نظر مأموم صحیح است، اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.