جمعه، 25 مرداد 1398

حکم شرعی خرید قبر

پرسش :

هیچ کس از زمان مرگ خود اطلاع ندارد. آیا خرید قبر صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: افراد صالح براى خود قبرى تهیه مى کردند؛ حتى یکى از نوّاب اربعه (یعنى محمد بن عثمان) قبرى براى خود آماده کرده بود. ناآگاهى از وقت مرگ سبب نمى شود که انسان آماده مرگ نباشد، ولى در عین حال این آمادگى نباید او را از فعالیت براى زندگى باز دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.