چهارشنبه، 20 شهريور 1398

شرط ضمن عقد

پرسش :

شخصی در ضمن قرارداد فروش خانه با خریدار شرط کرده است که اگر تا تاریخ فلان، پول خانه را ندادی، حق فسخ قرارداد برای فروشنده است و بعلاوه فلان مبلغ باید جریمه بدهی، یعنی هم خانه به ملک فروشنده بر می گردد و هم جریمه دریافت می شود؛ آیا این معامله و شرط ضمن آن صحیح است؟

پاسخ :
شرط صحیح است، ابتدا جریمه را مطالبه کند، سپس عقد را فسخ کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری