پنجشنبه، 21 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره رعد

پرسش :

تلاوت سوره رعد چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در فضیلت این سوره همین بس که در حدیثی از پیغمبر اکرم صلّی الله علیه و آله نقل شده است که فرمودند:
«مَن قَرَا سُورَةَ الرَّعدِ أُعطِیَ مِن الأَجْرِ عَشْرَ حَسَناتٍ بِعَدَدِ کُلّ سَحَابٍ مَضی وَکُلِّ سَحَابٍ یَکُونُ إلی یَوْمِ القِیَامَةِ وَکَانَ یَوْمَ القَیامَةِ مِنَ المُوفِینَ بِعَهْدِ اللّهِ تَعَالی؛ هر کس سوره رعد را بخواند، به عدد هر قطعه ابری که در گذشته در آسمان بوده و یا در آینده خواهد بود، خداوند ده حسنه برای او می‌نویسد و روز قیامت از کسانی خواهد بود که به عهد الهی خود وفا کرده است». (این مقام والا از آن کسی است که آن را بخواند و در آیاتش بیندیشد و به آن عمل کند).(1)

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، آغاز سوره رعد

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.