پنجشنبه، 21 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره یونس

پرسش :

تلاوت سوره یونس چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در روایتی از امام صادق علیه السلام می‌خوانیم که فرمود:
«مَن قَرَأَ سورَةَ یُونُسَ فی کُلّ شَهرَینِ أو ثَلاثَةٍ لَم یَخَف عَلَیهِ أن یَکونَ مِنَ الجاهِلِینَ وَکانَ یَومَ القِیامَةِ مِنَ‌المُقَرَّبِینَ؛ کسی که سوره یونس را در هر دو یا سه ماه بخواند، بیم آن نمی‌رود که از جاهلان و بی‌خبران باشد و روز قیامت از مقرّبان خواهد بود».(1)

این بدان است که آیات هشداردهنده و بیدارکننده در این سوره فراوان است و اگر با دقّت و تأمّل خوانده شود، تاریکی جهل را از روح آدمی برطرف می‌سازد و اثر آن دست‌کم چند ماه در وجود او خواهد ماند و هرگاه علاوه بر درک و فهم محتوای سوره، به آن نیز عمل کند، به‌یقین روز رستاخیز در زمره مقرّبان قرار خواهد گرفت.

پی‌نوشت:
1- تفسیر نورالثقلین، ج 2، ص 290

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.