يکشنبه، 24 شهريور 1398

ملحق کردن مقدارى از کوچه به مسجد

پرسش :

اگر به جهت تعریض راه، قسمتى از مسجد در خیابان واقع شود و شهردارى اجازه دهد که قسمتى از کوچه پشت مسجد به مسجد ملحق شود ولى ساکنین آن کوچه مخالفت مى کنند آیا ساکنین آن کوچه حق مخالفت دارند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از آنجا که راه متعلق به عموم مردم است نمى توان آن را جزء مسجد کرد و اگر مصلحت عمومى ایجاب کرد به جاى آن راه دیگرى در اختیار بگذارند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​