يکشنبه، 24 شهريور 1398

دریافت مهریه به شرط فوت شوهر

پرسش :

اگر زن دریافت مهر را مشروط به فوت شوهر کند آیا چنین شرطى صحیح است؟ و اگر مهریه ریال بوده آیا مى تواند پس از فوت شوهر مهریه را به نرخ روز مطالبه نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر بخواهد چنین شرطى بکند صحیح آن این است که بگوید: من حق مطالبه مهریه خود را ندارم مادامى که شوهر زنده است و اگر عقد با توجه به شرایط موجود خوانده شده است مهریه را به نرخ روز دریافت مى کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​