سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

حکم نجس شدن القاب ائمه (ع)

پرسش :

آیا القاب و کنیه هاى ائمه اطهار علیهم السلام همان حکم اسم مبارکشان را دارند؟ (مثلا سکه 10 تومانى که بر رویش لفظ امام رضا علیه السلام حک شد به دستشویى بیافتد وظیفه چیست؟)

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورت امکان بیرون آورده شود و در هر حال ادب را رعایت کنند. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.