پنجشنبه، 28 شهريور 1398

علم جفر و قتل

پرسش :

اگر بکارگیرى علوم جفر و استرلاب و نحو ذلک موجب قتل انسان گردد، آیا مى توانند بر این اساس سرقتى و یا قتل مشکوکى را کشف نمود و سپس به اخذ دیه و یا قصاص اقدام نمود؟

پاسخ :
بسمه تعالى:باید در ترتیب آثار شرعى از علوم و راه هاى متعارف استفاده شود و ابزار و ادوات غیر متعارف در مورد دیه و قصاص حجت نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.