يکشنبه، 26 آبان 1398

حکم کسب درآمد از سایت​های کلیکی

پرسش :

بنده در یکی از سایتهای کلیکی مقدار دو میلیون تومان سرمایه گذاری کرده ام و آن سایت هم مبلغ ۲۸۰ هزار تومان سود خالص هر ماه به بنده میدهد و طرز کارش این طور است که بنده چهار یا پنج تا تبلیغ کلیکی مشاهده می کنم که به مدت تقریباً ۳۰ ثانیه می باشد و بنده مقداری زیرمجموعه اجاره ای خریداری کردم در همون سایت، که همشون به صورت ربات هستند و آنها هم سود و هم سرمایه را هر شب وارد حساب من می کند یعنی هر شب ساعت ۲۴ مقدار ۷۹ هزار تومان به حسابم واریز میشود که در ماه حساب کنم می شود ۲۸۰۰۰۰ تومان سود یا هر روز ۹ هزار و ۵۰۰ تومان سود، آیا این این کار جایز است یا خیر؟

پاسخ :
این کار که مبتنی بر امور غیر واقعی، فریب و اغراء به جهل است، جایز نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری