يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام تقلید | بقاء بر تقلید میت: سوال هفت

پرسش :

اینجانب از حضرت امام خمینى (رحمه الله) تقلید مى کردم، پس از رحلت ایشان بنابر فتواى مرحوم آیة الله اراکى (رحمه الله) بر تقلید امام (رحمه الله) باقى ماندم، جز مسأله بلاد کبیره که به آیت الله اراکى رجوع کردم و پس از فوت آیت الله اراکى به حضرتعالى رجوع کردم؛ حال بنابر فرموده شما که بقاى بر تقلید از میت اعلم را واجب مى دانید بر تقلید حضرت امام (رحمه الله) باقى ماندم، حال بفرمایید در مسأله بلاد کبیره به فتواى کدامیک از این دو بزرگوار عمل کنم؟

پاسخ :
اگر اعلمیت حضرت امام (رحمه الله) محرز نباشد به فتواى هریک مى توانید باقى بمانید.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.