شنبه، 9 آذر 1398

سن مدرسه رفتن

پرسش :

آیا به عقیده شما سن مدرسه رفتن باید هفت سال باشد؟

پاسخ :
جواب این سؤال مثبت است، چرا که ما همزمان با سن، بسیاری از مهارت ها را می آموزیم. بسیاری آمادگی ها را کسب می کنیم که در سنین کمتر از هفت سال آن آمادگی ها هنوز برای کودک به خوبی به وجود نیامده اند.

بنابراین هرگونه آموزش رسمی برای کودکان کوچک تر از هفت سال ممکن است بسیار مضر باشد. باید علاوه بر آمادگی های حسی، حرکتی، کلامی و هوشی به آمادگی های لازم در بخش نوشتاری و بسیاری از آمادگی های دیگر نیز توجه داشته باشیم که همه اینها در سن هفت سالگی در کودک جهت کسب مهارت تحصیلی به وجود می آید. بنابراین بهترین سن برای شروع دبستان همان هفت سالگی است.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.