دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف | تولیت وقف: سوال پنجاه و شش

پرسش :

شخصی وقفی داشته برای روضه خوانی ایام ماه صفر که در زمان زنده بودنش به‏‎ ‎‏پسر ارشدش تحویل داده و این شخص پسر ندارد، آیا بعد از مرگش تولیت آن به‏‎ ‎‏دخترش می رسد یا به برادرش؟ اصل وقف نامه مفقود شده است.‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، تابع قرارداد واقف در حین وقف است، اگر در وقف راهی‏‎ ‎‏پیش بینی نشده، تولیت وقف در این صورت با حاکم شرع خواهد بود.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.