چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

غسل استخوان‌های پیدا شده از اجساد شهدا

پرسش :

برخى از شهداى جنگ تحمیلى، پس از گذشت سال‌ها فقط مقدارى استخوان از آنان توسط گروه‌هاى تفحص پیدا مى‌شود، کیفیت غسل و کفن و نماز میّت آنان را بیان فرمایید؟ و آیا با مسّ آن‌ها غسل مسّ میّت واجب مى‌شود؟

پاسخ :
کسی که در راه خدا و در میدان جنگ کشته می‌شود، غسل ندارد. بله، در صورت امکان باید او را کفن نمایند و الّا بنابر احتیاط در پارچه‌ای بپیچند و دفن کنند و اگر استخوان سینه که محل قلب میّت است موجود باشد بر آن نماز میّت هم بخوانند. بر کسى که استخوان را مسّ نماید، بنابر احتیاط غسل مسّ میّت واجب است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net