چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

یاران خاص امام زمان (عج) چند نفرند و از کجا هستند؟

پاسخ :
در روایات آمده تعداد یاران خاص امام زمان (عج)، 313 نفر می باشند که از هر جهت توانایی لازم را دارند.
آن حضرت پس از ظهور، حکومت جهانی تشکیل می دهند و امروزه با این امکانات و وسایل ارتباط جمعی که دنیا را به شکل یک دهکده کوچک در آورده است، همین تعداد 313 نفر کافی است. چگونه یک رئیس جمهور با چند وزیر یک کشور چند صد میلیونی را اداره می کند؟
مگر در کشور چین با این که بیش از یک میلیارد جمعیت دارد یک رئیس جمهور و چند وزیر آن کشور را اداره نمی کنند؟
علاوه بر این 313 نفر که از یاران اصلی آن حضرت می باشند؛ افراد زیادی از مؤمنین نیز (در سطح پایین تر از آنها جزء کارگزاران) حضرت هستند.
ب. بنابر نقل روايات اصحاب و ياران خاص آن حضرت، حدود 313 نفر به تعداد ياران رسول خدا (ص) در غزوه بدر خواهد بود كه تعداد آنان از شهرهاى مختلف مشخص است و ما بعضى از آنها را ذكر مى ‏كنيم:
24 نفر از طالقان
18 نفر از قم
14 نفر از كوفه
12 نفر از هرات
12 نفر از مرو
3 نفر از سجستان
3 نفر از رقه (نزديک مرز سوريه و تركيه است)
12 نفر از جرجان
9 نفر از بيروت
8 نفر از مدائن
8 نفر از نيشابور
3 نفر از بصره
3 نفر از خابور (نزديک مرز عراق و سوريه در استان حسكه و ديرزور)
7 نفر از رى
7 نفر از طبرستان (مازندران)
6 نفر از يمن
5 نفر از طوس (مشهد)
3 نفر از دمشق
2 نفر از مدينه منوره
5 نفر از تفليس
4 نفر از همدان
4 نفر از ديلم
4 نفر از زنجار
4 نفر از فسطاط (در كشور عراق)
2 نفر از سبزوار
و بقيه از ساير شهرها و مناطق خواهند بود. در اين مورد به كتاب «منتخب التواريخ » ص 1119 مراجعه كنيد. كتاب هاى ديگر؛ مانند «الزام الناصب» از سوى اهل سنت نيز مطالب فوق را توضيح داده است».

نظرات کاربران