چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فواید بلوط چیست؟

پاسخ :
چنانچه مقداري برگ درخت بلوط تازه را کوبيده و له شده آنرا بر جراحات و زخمها ضماد نمايند از پيشرفت و وسعت جراحت و زخم جلوگيري کرده و در درمان و التيام آنها اثري فوري دارد.
اگر مقداري برگ خشک شده درخت بلوط را سوزانده و آنرا نرم ساييده و بر روي زخمهاي بدخيم و کهنه نظيرخوره و جذام بپاشند موجب بهبود و التيام اينگونه زخمها مي شود.
چنانچه مقداري پوست نازک روي دانه ي بلوط که به جفت معروف است را نرم ساييده و با مقداري آب ميل کنيد در بهبود زخمهاي معده و روده بي نظير و موجب التيام زخمها و جراحات داخلي مي گردد.
خوردن روزانه چند عدد شاه بلوط پودر شده که با شربت به و شربت سيب مخلوط شده باشد علاوه بر چاق شدن و تقويت قوه باه به عنوان پادزهري موثر جهت رفع اثرات زهرو سموم نيز مصرف آن تجويز و توصيه مي شود.
چنانچه مقداري از پوست درخت بلوط را پخته و شب موقع خواب آنرا بر سر ببندند و صبح آنرا باز کرده و سر را با گل سرشوي بشويند ازريزش موها جلوگيري کرده و ريشه ي مو را محکم مي گرداند و موجب سياه شدن مو نيز مي گردد.
منبع:خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها

نظرات کاربران