چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا اين مطلب که شمر ملعون موقع جداکردن سر امام حسين(عليه السلام) صداي آه و ناله حضرت زهرا(عليه السلام) را شنيد، درست است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
اگر صحت داشته باشد، توجيه آن اين گونه است که، وي از عمل پليد و زشت خود، که مي دانست پليد و زشت است، دچار عذاب وجدان و ورح بوده و قوه خيال، براي او موجب تصور چنان صحنه اي گرديده است.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان