چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا يزيد ملعون بعد از به شهادت رساندن امام حسين(عليه السلام) توبه کرد؟ و آيا توبه فردي مانند يزيد پذيرفته مي شود يا نه؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
يزيد (لعنه الله و ملائکته و انبيائه و رسله و اوليائه عليه) قطعاً توبه نکرده است؛ زيرا توفيق توبه که از جانب خداوند متعال است به مثل يزيد ملعون، عنايت نمي شود. بلکه بالاتر از اين، از آيات و روايات شريفه به خوبي استفاده مي شود که گناه اينگونه افراد، معصيت نابخشودني و ذنب لايُغفَر است و زمينه براي ترحم و جلب رحمت خداوند رحمان و رحيم را از دست مي دهند؛ و به بيان عبرت انگيز قرآن کريم، اين گونه افراد نه تنها اهل جهنم بلکه تبديل به هيزم جهنم شده اند.
قال الله تعالي: «انکم و ما تعبدون من دون الله حصب جهنم» (98/انبياء)
و قال الله تعالي: «و اما القاسطون فکانوا لجهنم حطبا» (15/جن)
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان