چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

ما شیعیان براى چه براى امام حسین(علیه السلام)و اصحابش با وجود اینکه آنها در بهشت و راحتى هستند، گریه مى کنیم؟ فلسفه این گریه ها چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي مكارم شيرازي(دامت بركاته) :
این گریه ها به خاطر ظلم هایى است که دشمنان بر آنها روا داشتند و در واقع اعلان جنگ با دشمنان ایشان، و به تعبیر دیگر با ظالمان و ستمگران دنیاست. علاوه بر این، صحنه هاى کربلا چنان بوده است که هر کس کمترین عاطفه اى داشته باشد، با شنیدن آن متأثر مى شود این همان رابطه و پیوند عاطفى است.
www.makaremshirazi.org