چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

تصميم دارم از مبدل DVI به HDMI براي ارتباط کارت گرافيک 8600GTS خود به مانيتور استفاده کنم، آيا اين موضوع باعث تغيير در کارايي کارت گرافيک مي شود و آيا اصولاً کارت هاي مجهز به HDMI کارايي بالاتري دارند؟

پاسخ :
خير؛ اين موضوع باعث کاهش کارايي کارت گرافيک شما نخواهد شد و اين روش تنها تغيير نوع پورت خروجي است. به طور کلي، هر دو پورت DVI و HDMI از نوع Digital هستند( يعني سيگنال را به صورت ديجيتال انتقال مي دهند)، اما تفاوت اين دو پورت در امکان انتقال همزمان صدا و تصوير است. در مجموع، با وجود پورت HDMI شما مي توانيد علاوه بر انتقال تصوير، صدا را نيز انتقال دهيد، اما اين موضوع در مورد DVI صدق نمي کند و توسط اين پورت تنها تصوير منتقل مي شود. البته بايد به اين نکته توجه داشت که در صورتي امکان انتقال صدا توسط پورت HDMI وجود دارد که اين ويژگي توسط کارت گرافيک پشتيباني شود، مانند کارت هاي گرافيک جديد NVIDIA و ATI که اين امکان را دارند. البته تا مدتي ديگر پورت DVI جاي خود را به رقيب اصلي خود يعني Display Port مي دهد که محدوديت هاي موجود در پورت DVI در آن برطرف شده است.
منبع: ماهنامه عصر شبكه، شماره 103

نظرات کاربران