چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

محافظ اسمارت اسكرين چگونه عمل مي كند؟

پاسخ :
فعال كردن Smart Screen در اينترنت اكسپلور 8 آسان است. برنامه Internet Explorer 8 حاوي محافظ Smart Screen است. Smart Screen برنامه اي است كه عملكردهاي مشكوك را به هنگامي كه صفحات وب را باز مي كنيد، بررسي مي كند. اگر اين نرم افزار يك علامت قرمز را رديابي كند، IE صفحه اي را كه شما درخواست كرده ايد به نمايش در نمي آورد و به جاي آن يك صفحه قرمز ويژه و يك هشدار را به نمايش مي گذارد.
Screen Smart مي گويد كه سايت درخواستي شما خطرناك است و در عوض توصيه مي كند براي بازگشت به خانه اول صفحات وب خود، روي يك لينك مشخص شده كليك كنيد. لينك More Information در آن گزينه هاي ديگري را فراهم مي سازد، شامل يك امكان ناديده گرفتن هشدار Smart Screen و باز كردن آن سايت. واضح است اين گزينه توصيه نمي شود، اما احتمال بسيار ضعيفي نيز وجود دارد كه Smart Screen علامت قرمز را به اشتباه اعلام كرده باشد. فقط در صورتي هشدار Smart Screen را ناديده بگيريد كه از صداقت سايت درخواستي خود اطمينان داريد.
منبع : ماهنامه نوآور شماره 66

نظرات کاربران