چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

جایگاه قاضی های غیر عادل در جهنم چگونه است؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
إنَّ النَّواويسَ شَكَت إلَى اللّه عز و جل شِدَّةَ حَرِّها ، فقالَ لَها عز و جل : اسكُتي ؛ فإنَّ مَواضِعَ القُضاةِ أشَدُّ حَرّا مِنكِ !
نواويس (كه جايگاهى است در دوزخ) از گرماى سخت خود به درگاه خداوند عز و جل شكايت كرد . پس خداوند عز و جل خطاب بدان فرمود : ساكت باش ؛ همانا جايگاه قاضيان ، گرمايَش سخت‏تر از توست !.
الفقيه : 3 / 6 / 3226 منتخب ميزان الحكمة : 470