چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا قاضي مي تواند اظهار خستگي و ناراحتي كند؟

پاسخ :
امير المؤمنين عليٌّ عليه‏السلام
لِشُرَيحٍ: إيّاكَ والتَّضَجُّرَ والتَّأذِّيَ في مَجلِسِ القَضاءِ ، الذي أوجَبَ اللّه‏ُ فيهِ الأجرَ ، ويُحسِنُ فيهِ الذُّخرَ لِمَن قَضى بالحَقِّ .
امام على عليه‏السلام - خطاب به شريح- فرم.دند: مبادا در مجلس قضاوت اظهار خستگى و ناراحتى كنى ؛ مجلسى كه خداوند در آن پاداش قرار داده و براى كسى كه به حقّ داورى كند ذخيره خوبى در نظر گرفته است .
الكافي : 7 / 413 / 1