شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

افرادی ک در گوش خود گوشی می گذارند و ام پی تری گوش می کنند ، آیا مشکی برایشان ایجاد می شود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص گوش و حلق و بینی:
ام پی تری و ام پی فور شدت صوت را افزایش می دهد و مستقیم به کانال گوش و پرده ی گوش ما می زند . اصوات صوتی که در محیط ما تولید می شود که درمحیط پخش می شود و مقداری هم به لاله و کانال گوش ما می خورد که برای ما شنوایی ایجاد می کند . ولی با گوشی که درگوش می گذاریم ما امواجی را با شدت بالا (بالای هشتاد دسی بل ) مستقیم به عصب شنوایی انتقال می دهیم و اگر اینها از حد معمول بیشتر بشود آسیب جدی روی عصب شنوایی می گذارد و عصب را در فرکانس بالا کم کم ضعیف می کند . ما اول متوجه این قضیه نمی شویم . اگر ما بیشتر ازهشت ساعت با هشتاد دسی بل صحبت بکنیم آسیب جدی به عصب گو ش ما می رسد . اگر شدت صوت افزایش پیدا می کند باید مدت صوت کاهش پیدا کند. اینها را خیلی محدود و کم استفاده کنند و با فواصل متعدد که آسیب شان جدی نشود .
www.ch3.ir

نظرات کاربران