دوشنبه، 1 اسفند 1390

پرسش :

در ويندوز 7 چگونه مي توان به کتاب خانه ها (Libraries) دسترسي پيدا کرد؟

پاسخ :
براي دستيابي به کتابخانه ها در ويندوز 7 چند روش وجود دارد، امّا يکي از آسان ترين روش ها از طريق منوي Start است. در سمت راست اين منو، زي نام کاربري تان، لينک هايي به سه کتابخانه از چهار کتابخانه استاندارد را خواهيد ديد: Pictures، Documents و Music گزينه ديگر براي باز کردن يک پنجره نمايش دهنده همه کتابخانه ها Windows Explorer است. براي باز کردن Windows Explorer روي دکمه Windows Explorer در تاسک بار کليک کنيد. (اگر پنجره Windows Explorer از پيش باز شده باشد، کتابخانه ها را از طريق بخش کاوش سمت چب خواهيد يافت.) هر کتابخانه شبيه به يک پوشه عمل مي کند. فايل ها را همچون يک پوشه از يک کتابخانه مي توانيد باز کرده و يا در يک کتابخانه ذخيره کنيد.
منبع: ماهنامه نوآور، سال ششم، تيرماه 89