دوشنبه، 1 اسفند 1390

پرسش :

من تعدادي فايل را دانلود کرده ام ولي آن ها به طور صحيح باز نمي شوند. ويندوز سعي مي کند Microsoft Application Search را باز کند و من متوجه شدم که به برنامه اي با توانايي باز کردن فايل هاي XPI نياز دارم. براي اين کار بايد از چه برنامه اي استفاده کنم؟

پاسخ :
فايل هاي XPI، نوعي Add-on براي فايرفاکس يا تاندربرد هستند. به احتمال قوي مشکل شما از اينجا سرچشمه گرفته است که تلاش کرده ايد Add-on را با يک مرورگر متفاوت نظير اينترنت اکسپلورر و يا اپرا دانلود کنيد. مرورگرهاي مذکور اين فايل را تشخيص نداده و قادر به باز کردن آن نخواهند بود. بهترين راه حل اين است که Add-onهاي فايرفاکس را از داخل خود اين مرورگر باز کنيد.
اگر مي خواهيد يک Add-on را براي تاندربرد نصب کنيد، بايد اين فايل را بر روي دسک تاپ خود ذخيره کرده و سپس تاندربرد را اجرا کنيد. به منوي Tools برويد و سپس گزينه Add-on را انتخاب کنيد. بر روي کليد Install در گوشه پايين و سمت چپ پنجره کليک کرده و سپس فايل ذخيره شده بر روي دسکتاپ ويندوز را مشخص کنيد. در نهايت از دستورالعمل هاي بعدي که توسط Add-on ارايه مي شوند براي نصب صحيح آن پيروي کنيد.
منبع: نشریه عصر شبکه، شماره 112.