شنبه، 6 اسفند 1390

پرسش :

شبهه: آدم كشى گناهى نيست كه از اشخاص عادى يا سالم سر بزند، حتما قاتل از نظر روانى مبتلا به بيمارى است و بايد معالجه شود و قصاص دواى چنين بيمارانى نمى تواندباشد.

پاسخ :
در بعضى موارد اين سخن صحيح است و اسلام هم در چنين صورتهايى براى قاتل ديوانه يا مثل آن حكم قصاص نياورده است اما نمى توان مريض بودن قاتل را به عنوان يك قانون و راه عذر عرضه داشت زيـرا فسادى كه اين طرح به بار مى آورد و جراتي كه به جنايتكاران اجتماع مى دهد براى هيچ كس قابل ترديد نيست و به اين ترتيب تمام قوانين جزايى را بايد از ميان برداشت و همه متعديان و متجاوزان را به جاى زندان و مجازات به بيمارستانهاى روانى روانه كرد .
eporsesh.com

نظرات کاربران