شنبه، 27 خرداد 1391

راه صحیح همسریابی

پرسش :

چگونه همسری با معیارهای صحیح بیابیم؟

پاسخ :
پس از آگاهی از معیارهای انتخاب همسر، توجه به نکات زیر در امر همسریابی می تواند بسیار موثر باشد.

1- مشورت:

مشاوره در ازدواج، انسان را بسیار یاری می‌کند البته اگر مشاور صفات زیر را داشته باشد:
تدین، عقل و فهم، نسبت به مسائل انتخاب همسر و ازدواج آگاهی کافی داشته باشد، استقلال رأی، دلسوز وخیرخواه باشد، امین و رازدار باشد.
پدران و مادران، مشاوران بسیار خوبی هستند که نقش مهمی را برا ی تصمیم گیری انسان دارند. البته باید توجه داشت وظیفه واسطه فقط معرفی و راهنمایی و کمک است اما انتخاب و تصمیم نهایی به عهده خود پسر و دختر است.

2- واسطه و معرف:

کسی است که دختر و پسری را می‌شناسد و آنان را برا ی ازدواج به یکدیگر معرفی می‌کند. البته باید توجه داشت که واسطه مذکور خیرخواه و آگاه باشد. چه بسا افرادی که خیرخواه هستند اما نا آگاه که می‌خواهند کار خیر انجام دهند اما اسباب بدبختی آنها را فراهم می‌کنند.

3- تحقیق:

پس از معرفی و در نظر گرفتن شخص مورد نظر نوبت به تحقیق می‌رسد. در راه تحقیق باید راه‌های گوناگون را پیمود وجزییات مسئله را بررسی نمود.

در این زمینه حتما بخوانید:

ملاک‌ها و معیارهای صحیح برای ازدواج چیست؟

چرا اساسی‌ترین معیار در انتخاب همسر، عامل ایمان است؟