سه‌شنبه، 20 تير 1391

پرسش :

خداوند و پيامبران همه به صله رحم و رفت و آمد و معاشرت و سركشي به خويشاوندن سفارش كرده اند چرا گاهي همين صله رحم ما را از يكديگر دورتر و حتي بدگمان تر مي كند؟

پاسخ :
صله رحم از ارزشمندترين دستورات اخلاقي اسلام مي باشد و بسيار بر آن تأكيد شده است . اما بديهي است اين دستور الهي يعني صله رحم بايد بر اساس تعاليم شريعت نظير به يكديگر احترام گذاردن،غيبت نكردن و.... ولي متاسفانه چون مادر صله رحم اين امور را رعايت نمي كنيم نتيجه معكوس مي گيريم براي رفع اين مشكل شما بايد به گونه اي ظريف از همگان بخواهيد كه اين امور را رعايت كنندتا انشا ءالله قلوب بيشتر به هم نزديك گردد البته صله رحم از طريق تلفن و روش هاي غير مستقيم ديگر نيز امكان پذير است.
www.morsalat.com