سه‌شنبه، 20 تير 1391

پرسش :

احساس مي كنم كه كسي به من اعتماد ندارد نمي دانم چه عكس العملي انجام داده ام كه پدر و زن بابايم اين گونه در مورد من فكر مي كنند البته اين را هم بگويم كه من خيلي مي خندم و شايد به همين دليل هم باشد حالا دوست دارم كه به من اعتماد داشته باشند و اين قدر به من گير ندهند، چه کار کنم؟

پاسخ :
در مورد سئوالي كه مطرح نموديد لازم است موارد زير را رعايت نمائيد:

1. سعى كنيد قبل از انجام كارهايى كه به شما محول مى‏شود يا خودتان مى‏خواهيد انجام دهيد باپدروززن پدر مشورت كنيد و حتى‏المقدور سليقه‏ى ايشان را در انجام كارها اعمال و پياده كنيد.

2. بيش از گذشته به نقطه نظرات ايشان احترام بگذاريد و از آنها تعريف و تمجيد كنيد.

3. بيش از گذشته به ايشان محبت كنيد و در امر كارهاى منزل به ايشان كمك كنيد.

4. بر سليقه و ذوق خود در انجام كارهاى خانه اصرار نورزيد.

5. در حضور ديگران از ايشان تعريف و تمجيد كنيد ومثلاًدر هنگام رفتن يا بازگشت از سفر دست ايشان را ببوسيد.

با رعايت نكات فوق مطمئناً رابطه‏ى عاطفى ايشان با شما بهتر خواهد شد و متقابلاًآنهانيز به نقطه نظرات و سليقه‏ى شما احترام خواهند گذاشت.

6. از شوخي زياد پرهيز نمائيد. ودر انجام امور محوله به شما جديت لازم را بكار ببنديد.

www.morsalat.com