جمعه، 31 شهريور 1391

پرسش :

آیا اعتقاد به ولادت حضرت‌ مهدی (عج) و وجود او تا این زمان از ضروریات ایمان است؟

پاسخ :
اعتقاد به ولادت و وجود امام‌ مهدی (عج) بر اساس ایمان و اعتقاد به امامت در هر زمان، و ضرورت وجود حجت در هر زمان است. شیعه معتقد است که امامت از اصول دین است و زمین خالی از حجت الهی نیست، کسی‌ که چنین عقیده‌ای دارد معتقد به ولادت حضرت‌مهدی (عج) است. زیرا مطابق نص پیامبراکرم (ص) امامان بعد از ایشان دوازده نفرند که پیاپی تا روز قیامت خواهند بود. و از طرفی دیگر هر یک از امامان بر امام بعد از خود نص و تصریح نموده‌اند.
و ازحیث تاریخ نیز جامعۀ شیعی، امامت امام‌ مهدی (عج) را پذیرفته‌اند. ازطرفی دیگر می‌دانیم که هرکس وظیفه دارد امام‌ زمان خود را بشناسد و بیعت او را بر گردن داشته باشد. درنتیجه اعتقاد به ولادت و وجود امام‌ زمان (عج) ضروری است گرچه به‌جهت شرایط و موانعی در غیبت به سر می‌برد.
منبع: پورتال جامع مهدویت