سه‌شنبه، 11 مهر 1391

پرسش :

می‌خواهم یک دستگاه الکترولیز خانگی بخرم. آیا این دستگاه خطر دارد؟ پاسخ از خانم دکتر پروین منصوری، متخصص پوست:

پاسخ :
اساس کار دستگاه‌های الکترولیز خانگی با الکترولیزهای حرفه‌ای هیچ تفاوتی ندارد، اما یک فرد بی‌تجربه نسبت به فرد حرفه‌ای ممکن‌است به سختی بتواند فولیکول مو، موقعیت ریشه و مقدار جریان موردنیاز برای از بین بردن ریشه مو را تعیین کند. الکترولیز موهای صورت به وسیله خود فرد مشکل است. بهتر است که دستگاه‌‌های الکترولیز‌کننده خانگی برای از بین بردن موهای مناطقی چون بازوها و ساق پاها و مناطق قابل‌دید به کار روند. بی‌خطر و موثر بودن دستگاه‌های الکترولیز خانگی به شرایط مو و پوست استفاده‌کننده و مهارت وی بستگی دارد. اگر به نکته‌های موجود در راهنمای دستگاه توجه کنید و آدم پرحوصله‌ای باشید از بین بردن دائمی بعضی موها امکان‌پذیر است.
Salamatiran.com