سه‌شنبه، 11 مهر 1391

پرسش :

موهای من الکتریسیته زیادی دارد. به‌خصوص بعد از حمام کردن. از شامپوهای زیادی استفاده کرده ‌ام ولی فرقی نکرده است. در ضمن موهای من خیلی نازک وکم پشت است. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از دکتر حسین طباطبایی ، متخصص پوست و مو
وقتی موی انسان شسته می‌شود، چربی و بار الکتریکی خود را از دست می‌دهد. به خصوص موهای کم پشت از یکدیگر جدا می‌شوند و کم‌پشت‌تر به نظر می‌آیند و حالت الکتریسیته پیدا می‌کنند. بهترین درمان برای موهای کم‌پشتی که الکتریسیته دارند، استفاده از نرم‌کننده است. باید بعد از شامپو زدن از نرم‌کننده استفاده کنید. نرم‌کننده یک بار الکتریکی روی مو می‌گذارد و باعث می‌شود الکتریسیته آن از بین برود. رنگ مو هم همین خاصیت را دارد. می‌توانید از آن هم استفاده کنید.
Salamatiran.com