سه‌شنبه، 18 مهر 1391

پرسش :

فلسفه شکسته بودن نماز در مسافرت چیست؟

پاسخ :
شکسته بودن نماز مسافر، از احکام امتنانی اسلام است؛ زیرا انسان در سفر با مشکلات و خستگی هایی روبه روست. ازاین رو، خداوند نوعی تخفیف در اعمال در نظر گرفته است. در روایتی از امام صادق علیه السلام به نقل از پیامبر می خوانیم:
پیامبر فرمود: خداوند هدیه کرد به من هدیه ای از روی کرامت که به هیچ یک از اُمم گذشته هدیه نکرده است. پرسیدند: آن چیست ای رسول خدا؟ فرمود: افطار در سفر و شکسته خواندن نماز. پس کسی که این دستور را انجام ندهد، رد هدیه خداوند است.1
پی نوشت:
1. وسائل الشیعه، ج 8، ص 520.
www..irc.ir