شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مخالفان ولایت امام علی علیه السلام، اولین طومار ننگین را چگونه و براى چه نوشتند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام محمد دشتى(ره):
مخالفان ولایت امام علی علیه السلام به فکر تهیه طومارى افتادند تا مخالفت خود را با ولایت حضرت على علیه السلام اعلام دارند، و بگویند که مخالفت ما سازمان یافته و مستحکم است . از این رو در خانه ابابکر گرد آمدند و پس از گفتگوهاى فراوان ، عهدنامه اى با خط سعیدبن عاص نوشتند که با بررسى امضاء تایید کنندگان این طومار، عمق کینه توزى قریش و مخالفان حضرت على علیه السلام به اثبات مى رسد که نام : ابوسفیان ، و فرزند ابى جهل ، و صفوان بن امیه در راس همه امضاها به چشم مى خورد. یعنى سردمداران شرک و کفر دست در دست منافقان مسلمان نما گذاشته اند تا خورشید ولایت را انکار کنند.
www.balagh.net