يکشنبه، 15 بهمن 1391

پرسش :

من در دوران مدرسه به آبدارخانه می رفتم و چیزهایی که معلم ها خریده بودند می خوردم ، من چگونه می توانم حق معلم ها را ادا کنم ؟

پاسخ :
در دوران دبیرستان شما مکلف بوده اید، بنابراین شما باید به هر طریقی که می توانید رضایت معلمان را بدست بیاورید. اگر شما نمی توانید این کار را بکنید پول آن چیزهایی که خورده اید را حساب کنید و برای معلم ها بفرستید.