سه‌شنبه، 22 اسفند 1391

پرسش :

اگر خانمی خودش درآمد داشته باشد آیا بدون اجازه ی شوهرش، می تواند از درآمدش برای امواتش خیرات بدهد ؟

پاسخ :
اگر خانم از خودش درآمدی دارد این جزو اموال خودش است و لازم نیست که برای خرج کردن از شوهرش اجازه بگیرد همانطور که آقا برای خرج کردن از درآمدش، اجازه ی خانم را لازم ندارد. اگر هزینه کردن و خرج کردن برای دیگران ، لازمه اش بیرون رفتن از خانه باشد ، خانم باید از آقا اجازه بگیرد.
منبع: www.ch3.ir