سه‌شنبه، 22 اسفند 1391

پرسش :

آیا زن اجازه دارد بدون اذن شوهرش از خانه بیرون برود و هر وقت دلش بخواهد به خانه اش بگردد ؟

پاسخ :
خیر زن حق این کار را ندارد ولی مرد هم نمی تواند زن را در خانه زندانی کند. مدیریت خانه به عهده ی شوهر است . خانم در کارهای غیر واجب باید از شوهر اجازه داشته باشد ولی اجازه ی کلی هم کافی است و زن برای هر کاری لازم نیست که از شوهرش اجازه بگیرد .در کارهای واجب اجازه لازم نیست مثلا برای حج و رفتن به پزشک اجازه لازم نیست . باید در زندگی تفاهم باشد.
منبع: www.ch3.ir