جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

بچه ام 5 سال دارد و 31 کیلو وزنش است وخیلی اشتهای زیادی بخصوص برای خوردن شیرینی جات دارد چه کنم که اشتهایش کم شده و لاغر شود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
ایشان اضافه وزن دارند و قطعاً تغذیه اش خراب است، تمام مواد کارخانه ای را از ایشان بگیرید و سعی کنید برنج هم تا آنجا که می توانید به او ندهید، نان هم سبوس دار به او بدهید. بچه را به خوردن نمک دریا عادت دهید، کم کم هم نهار را به او ندهید، در طی روز میوه میوه یا نان بخورد و نهار مفصل به او ندهید.
منبع: www.ravazadeh.com