جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

کودک شیرخوار 1 سال و1 ماهه ای دارم، تغذیه سالم در مورد کودک در این سن چیست و چه مقدار میتوان به او عسل داد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
باید غذای کمکی مغذی به بچه بدهید. مزاج سنی کودکان گرم و تر است وباید غذاهای گرم و تر به آنها بدهید تا به رشد آنها کمک کنید، با گندم و گوشت گوسفندی غذا برای او درست کنید، انجیر، خرما و انگور به بچه بدهید و نگذارید با تغذیه نادرست مزاج او از بچگی خراب شود.
لبوب و مغزها را به بچه بدهید و اگر خانم خانه قدری هنر و سلیقه داشته باشد می تواند مواد خوراکی سالم که خوشمزه، خوشگل و خوش رنگ باشد تهیه نماید که بچه به آن علاقه مند باشد و جایگزین یخمک، ژله و هله هوله های دیگر، جلوی بچه ها بگذارند. مثلاً گردو و دیگر مغزها را با عسل قاطی کنند و با آب لبو رنگین نمایند و در یخچال بگذارند تا خنک بماند.
عسل هم به اندازه بدهید و خیلی افراط نکنید. روزی دو الی سه قاشق غذا خوری کفایت می کند.
بچه ها هم مانند بزرگترها مزاج خاص خود را دارند که از علائم و ویژگیهایشان می توانید متوجه شوید که مزاج جبلی (ذاتی) و مادرزادی او چیست و بسته به مزاج آنها میزان مصرف عسل را می توانید کم و زیاد نمایید.
منبع: www.ravazadeh.com