جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

من یه پسر دارم که ده روز دیگه 6 ماهش تموم میشه، موقع خواب و شیر خوردن سرش خیلی عرق میکنه یعنی همیشه بالشش خیسه علتش وراه درمانش را میخواستم بدونم؟ کوچولوی ما ریفلاکس هم داره، برای درمانش چی کار باید کرد ؟ ایا من هم پرهیز غذایی دارم؟دکترش کپسول امپرازول داده و من به خاطر عوارضش بهش ندادم. مفاصلش هم خصوصا زانوهاش خیلی صدا میده، ایا این صدا طبیعیه؟اگه نه راه درمانش چیه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
قلب نوزاد را یک متخصص قلب کودکان ببینند. امکان دارد یک عارضه قلبی باشد، شیر خوردن سنگین ترین فعالیت یک نوزاد است. غذای خوب و سالم به بچه بدهید و به موقع آنرا حجامت کنید. ریفلاکس نوزاد به مرور خوب می شود و نباید خیلی مداخله کرد و خیلی به قوام شیر مادر نیز مرتبط است، مادر و بچه غذاهای سرد نخورند یا در صورتیکه می خواهند بخورند، همراه با گرمی میل کنند. شیر پاستوریزه هم به بچه ندهید.
برای مفاصل هم خود مفاصل را با روغنهای گرم چون سیاه دانه یا زیتون ماساژ دهید.
منبع: www.ravazadeh.com