شنبه، 14 ارديبهشت 1392

پرسش :

در بسیاری از موارد پیش آمده آنچه که خواسته‌ایم بدست آورده ایم ، چه‌طور این را نقض می‌کنید؟

پاسخ :
این‌که بخواهید به دست می‌آورید غیر از فرمول سه‌گانه است، در این فرمول هر سه به هم متصل است و کنار گذاشتن یکی نقض دیگری است. قانون جذب که تاثیر بر روان،جسم و ذهن انسان دارد کاملاً قابل قبول است ولی وجود خدا را منکر می‌شوند و کائنات را، موثر در رسیدن به نیاز‌ها می‌دانند . در اصل انسان را به شدت دنیا گرا و غرق در آرزوها می‌کنند که پیامبر (ص) فرمودند:" من می‌ترسم از زمانی که امتم غرق در آرزو بشود".دومین اشکال‌ این فرقه تاثیر آن بر مصادیق بیرونی و خارجی است. با این‌که تاثیر روانی دارند مشکلی نداریم .