شنبه، 14 ارديبهشت 1392

پرسش :

قانون جذب قابل دیدن است . مثلاً در رابطه با موضوعی مثبت بیندیشیم آن را به دست خواهیم آورد، چرا منکر آن می‌شوید؟

پاسخ :
اولاً این مسائل جز قانون جذب نیست دوماً درست است. قانون جذب سه گام را بیان می‌کند، اول اینکه آن چیزی که دوست دارید بخواهید و تصور کنید ، دوم به آن ایمان بیاورید و باور کنید که این متعلق به شماست و سوم تجسم کنید. در اصل قانون معین کرده اند و طبق آن عمل می‌کنند. نمی‌توان گفت قانون جذب همان خدا یا حسن ظن بالله است. این نوع تفکر، استعدادهای انسان را شکوفا می‌کند که به واسطه آن می‌توان دست پیدا کرد که استعداد ذاتی است و با قانون جاذبه به دست نیامده است.