دوشنبه، 16 ارديبهشت 1392

پرسش :

کشور ایران به عنوان کشوری که پرچم‌دار دین است،آیا برای گسترش دین باید تولید علم کند یا این‌که قسمت‌های مختلف دین را برای مردم جهان تبیین کند؟

پاسخ :
بهترین کاری که ما می‌توانیم در کشور خود انجام دهیم این است که یک الگوی جایگزینی به دنیا ارائه دهیم و این الگو هرچه جذاب‌تر باشد،مخاطبان بیشتری به سویش گرایش پیدا خواهند کرد و مردم دنیا هم همیشه به دنبال بهترین الگوها هستند تا از آن تبعیت کنند. و در حال حاضر هم سیر به سمت بازگشت به معنویت است.